ERZURUM / ÇAT - Başköy Ortaokulu

VİZYONUMUZ-MİSYONUMUZ

VİZYONUMUZ

Başköy İlk/Ortaokulu olarak her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; *Yaratıcı, *Dünyaya uyumlu, *Sorunlara çözüm getiren, *Girişken, *Yurtsever, *Yüksek donanımlı,*Üretken, *Ahlaklı, *Dinamik, *Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye'nin önde gelen köy okulları arasında olmak ve ulusal ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYONUMUZ

Misyonumuz; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya´da ve Türkiye´de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Yayın: 24.01.2023 - Güncelleme: 24.01.2023 11:10 - Görüntülenme: 166