ERZURUM / ÇAT - Başköy Ortaokulu

Okulumuzda Bilim Şenliği

Ocak ayı deneyimiz: Oobleck Deneyi (Nişasta Deneyi)

Karşımızdaki insanlara sert yaklaşırsak sert tepki alacağımızı,kibar-ılımlı olursak kibar yumuşak bir şekilde tepki alacağımızı bu deneyle öğrencilere göstermiş olduk.

Aynı zamanda çocukların çok sevdiği slime oyununa da benzediği için çocuklar çalışmalarını eve götürüp evde de zaman geçirdiler. ️

Ock

Öğrencilerimizin el becerileri geliştirmek,tasarım yapmalarını sağlamak,yaratıcı düşüncelerini aktif hale getirmek için kıyafet tasarlama yarışması yaptık. Biribirinden değerli kıyafetler tasarlanırken birinciliği atık kağıtlardan kendine arı kostümü tasarlayan Nisanur H. ile kendinie Çiçek Kız tasarımı yapan Ela S. oldular.

Ock

Öğrencilerimizin yeteneklerini ölçmek,onların öz güvenlerini artırmak için okulumuzda yetenek yarışması düzenledik. Öğretmenlerimizin jüri oldukları yarışmada birbirinden güzel yetenekler keşfettik.

Ara

Gençlik Spor Bakanlığı bünyesinde çalışan Erzurum Teknik Üniversitesi gönüllü çalışanları ve Bliim Erzurum ekibi okulumuzu ziyaret ettiler.Bilim,pamuk şeker,eğlence ve daha fazlası ile öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

Ara